CAMPANYA ETS EL QUE LLEGEIXES

10/01/2021
 • Des de fa molts anys, intentem anar innovant o canviant alguna cosa de la llibreria, de vegades és infraestructura -sostres, prestatgeries, ordinadors…., d’altres és de gestió -web, programes informàtics…-

  Enguany el nostre pressupost estarà destinat als infants i les famílies, i al febrer iniciem una campanya de foment de la lectura que ens agrada molt i creiem que també agradarà als nostres lector@s.

  És molt fàcil, l’infant llegeix o escriu, respon a una de les activitats que li proposem i acumula punts que podrà intercanviar per regals.

  L’objectiu  és que llegeixin i escriguin, però també que participin en el procés d’aconseguir un regal, que ells mateixos es marquin els punts que han aconseguit, que decideixin quan intercanviar punts i quin regal volen, que -junt amb nosaltres- valorin la tasca feta... I, per suposat, que estirin als pares a entrar a la nostra llibreria.

  No serem excessivament estrictes, però tampoc donarem punts sense motiu, perquè educar en l’esforç és positiu i crea bons vincles. No s’hi val a fer quatre ratlles sense sentit, o un dibuix inadequat... i aquí entreu les mares i pares, i aquí una activitat infantil individual pot esdevenir familiar.

  Perquè sempre hem estat una llibreria familiar, ara també volem ser la llibreria de referència de moltes famílies de Tarragona, Valls i entorns.

  Seria llarg explicar la metodologia i potser no cal, a tot arreu anirem penjant la informació.

  Ara l’important és: Voleu participar amb els vostres fills? Acompanyeu-los a fer-se el nostre carnet infantil.

  A partir d’aquí poden passar coses meravelloses si entre tots fem que la lectura esdevingui una necessitat.


  PD El disseny de la campanya està fet per Anna Brulles 

adsera


cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto