• 5 LLIBRETERES I 2 LLIBRETERS

 • Qui som

  El 23 d’abril de 1966 Antoni Adserà i Montserrat Bertran van obrir la llibreria. Aquests primers anys van ser essencials per a donar un toc d’identitat: la lletra gòtica del nom, els dibuixos representant impremtes antigues i, com a anagrama, la imatge d’un llum romà que representa un nen negre nu i que es guarda al Museu arqueològic de Tarragona.

  Quedava ben reflectida, doncs, la intenció d’esdevenir una llibreria arrelada en un entorn, amb una concepció humanista, acollidora, participativa i oberta a la ciutat.

  I això significa que, amb el llibre, estem venent entreteniment, formació, estimació, imaginació, reflexió, companyia... tot allò que ajuda a la persona a ser feliç i créixer interiorment. Perquè, en definitiva, són aquestes les coses que donen sentit a la vida i qualitat humana a les societats.

  Per això, quan pensem en la llibreria com alguna cosa més que un negoci; en el fons hi ha una vocació social i cultural. Una llibreria de proximitat, de veïnatge...perquè les xarxes socials han permès que tots siguem veïns.

  Prioritzem un fons editorial divers, que doni resposta a les necessitats tant dels lectors majoritaris com minoritaris...perquè la llibreria també té com a missió ser un mirall on la societat es senti reflectida i identificada.

  Durant 50 anys han canviat moltes coses, però encara estem aquí, repartint paraules i venent somnis, emocions i esperances. Els llibres ens commouen, els fan reflexionar, ens desperten el desig d’aprendre... les emocions no han canviat, no canviaran mai. Per això ens definim com una llibreria tradicional i moderna alhora.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto