JOCS DE TAULA... el nostre nou espai educatiu

03/08/2018
 •   UN NOU ESPAI INFANTIL

     Perduts, anavem una mica perduts... així de senzill

      Tenim un espai a la llibreria poc amortitzat, s’anomena un lloc mort perquè la gent no hi passa, el que hi ha allà es ven poc i no té rotació… per això portavem temps pensant què hi podiem posar que fós prou atractiu perquè els clients s’hi desplacessin i els cridés l’atenció.

       Però no voliem qualsevol franquicia, que ens faci perdre la nostra pròpia identitat. Tampoc una cafeteria perquè en tenim xules i molt properes. Ni dedicar l’espai a un grup editor concret perquè la nostra independència es basa en la diversitat literària.

       Ens calia un complement que anés de la mà amb el nostre estil de fer, de pensar, de transmetre. Que no trenqués amb la tranquilitat que es percep a l’entrar a la llibreria, amb l’esperit de ser un lloc de trobada, de passeig, de descoberta.  

        Perduts, anavem una mica perduts. Així de senzill.

        I de sobte la vida t'obre portes....

         De vegades la vida t’obre camins en moments que no veus les coses massa clares... i llavors va aparèixer una noia jove, alegre i entusiasta, dient que portava un material que li semblava que podria lligar bé amb nostre comerç.

          Jocs educatius Habba, empresa alemanya, segurament molts els coneixereu però, si no és així i teniu infants a casa... heu de venir a xafardejar-los a partir del setembre. 

          N’hi ha per a totes les edats, són creatius, educatius, originals, divertits i amb material de qualitat. N’hi ha de tots els preus, per fer un detallet o per a un regal de més compromís. N’hi ha per estimular la memòria, el traç, la motricitat fina, per riure, per pensar, per inventar...

         No és una exclusiva, anirem afegint altres marques que també ens semblin adeqüades.

        Festa, festa pels infants i  families... 

       El mes d'octubre el dedicarem a mostrar-los, a jugar tots junts i en família, berenar, riure divertir-nos... i tallers durant el curs escolar.

      Us convidem a venir i tenir una grata sorpresa.

      TALLERS DE JOC EN FAMÍLIA    

      Per a infants a partir de 3 anys amb un adult

      Sessions per a 15 infants a les 18h. (cal reserva prèvia)

      5 octubre Tgn – 11 octubre Valls - 19 octubre Tgn – 26 octubre Valls

         

         

adsera


cercar...

Últimes entrades

 • Contes per perdre la por infantil |
  Les pors infantils preocupen a molts pares i mares, hi ha una gran diversitat de contes que poden ajudar a treballar aquesta temàtica. Te'n seleccione...
 • 5 LLIBRETERES I 2 LLIBRETERS

  25/05/2020
  5 LLIBRETERES I 2 LLIBRETERS |
  Perquè fem bé la nostra feina, perquè coneixem el nostre ofici, perquè som vocacionals, perquè tenim una trajectòria al darrera i perquè – també- hem ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto